Laden Evenementen

« Alle Evenementen

13 december 2019 – Inloopconcert

Inloopconcert Decibel Hattem met internationale kerst- en winternummers.

Dit jaar is er in Hattem geen kerstmarkt i.v.m. de herbestrating van de Markt en het Kerkplein. In plaats hiervan is een alternatief bedacht door Rond Uit Hattem en winkeliers: Een Kerst koopavond, die gehouden wordt in o.m. de Kerkstraat en Kruisstraat. Voor sfeer wordt gezorgd! Er is muziek, een Kerstman, een wandelende kerstboom en andere gezellige kerst activiteiten.

Op korte afstand van de Kerkstraat en Kruisstraat kunt u in kerststemming komen bij Decibel Hattem tijdens een inloopconcert met internationale kerst- en winternummers. Muzikale medewerking verleent de jonge pianist Remon Holubek. Het concert staat o.l.v. dirigente Birgit Pfeifer.

U kunt Decibel vinden in De Veste aan de Korte Kerkstraat op nr. 8. Decibel zorgt voor goede bewegwijzering naar De Veste, volg de borden en u komt bij De Veste uit! Het is er lekker warm, Decibel zorgt voor mooie sfeerliedjes, goede zang, muziek en gezelligheid. Na afloop is er warme chocolademelk of glühwein met een culinaire verrassing van de Decibellen.

Aanvang van het inloopconcert 20.00 uur, de zaal gaat om 19.45 uur open voor het publiek.

Ter bestrijding van de onkosten staan er bij de uitgang wel een ‘paar hoeden’.

Gegevens

Datum:
13 december
Tijd:
20:00 - 22:00

Locatie

De Veste
Korte Kerkstraat 8
Hattem, Gelderland Nederland