Laden Evenementen

« Alle Evenementen

30-10-2020: Najaarsconcert Decibel Hattem

Vooraankondiging! – Najaarsconcert Decibel

Gezellig najaarsconcert van gemengd koor Decibel Hattem o.l.v. Birgit Pfeifer op 30 oktober 2020 in de Emmaüskerk, Dorpsweg 27, Hattem met muzikale medewerking van Hedwig van Staalduine. Aanvang: 20.00 uur. Zaal open: 19.45 uur. Toegang: Bij de uitgang is een collecte ter bestrijding van de onkosten. Na afloop een gezellig samenzijn voor alle concertbezoekers.

Decibel gaat internationaal met liedjes uit vele wereldstreken en enkele bekende liedjes uit het bestaande repertoire. Momenteel wordt er flink gestudeerd op het nieuwe repertoire en het polijsten van de liedjes die u al van ons kent.  Maar u kunt er op vertrouwen dat het als vanouds een heel gezellige concertavond gaat worden. Dus: komt allen! Noteer het alvast in uw agenda!

Halverwege het concert kunt u genieten van een optreden van Hedwig van Staalduine & Co. Wie is Hedwig van Staalduine? Zij schrijft liedjes en treedt veel op met haar muzikale duo (Hedwig en De Roode) en haar band. Zij zingt in verschillende stijlen, ondermeer pop, rock en jazz. Hedwig is een zangeres/zangdocente uit Zwolle, afgestudeerd in 2018 aan het ArtEZ conservatorium in Zwolle. Zij studeerde piano bij verschillende docenten en deed zangopleiding Estill Vocal Tranining in Zwolle en deed ervaring op met Complete Vocal Training in Aarhus, Denemarken. Na een opleiding van vier jaar ronde Hedwig haar Zwolse zangstudie af in 2018. Naast het geven van concerten en optredens is Hedwig ook piano en zangdocent.

Na het concert als vanouds een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje (Decibel specialiteit) en een drankje. En natuurlijk zang en muziek van Hedwig van Staalduine & Co

Allen van harte welkom!

 

Gegevens

Datum:
30 oktober
Tijd:
20:00 - 22:00

Locatie

Emmaüskerk
Dorpsweg 27
Hattem, Gelderland 8051XS Nederland
+ Google Maps