Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Decibel, een wereldkoor – zingt 23 maart in de Hattemse binnenstad

Zaterdagmiddag 23 maart vanaf 14.00 uur zingt Decibel in de Hattemse binnenstad. De aftrap is bij de Dijkpoort. De opmaat van ons 20 jarig jubileum. Kom luisteren!

Al bijna 20 jaar bestaat het gemengd koor Decibel in Hattem. Ongedwongenheid, plezier in het zingen en een goede sfeer in de groep zijn kenmerkend voor dit koor. Het repertoire van Decibel is veelzijdig. Het loopt uiteen van pop- tot musicalmuziek, van filmmuziek tot folksongs. Het zingen in vreemde talen of dialecten wordt zeker niet geschuwd.  In tegendeel. Op 1 november 2019 geeft Decibel een bijzonder muzikaal jubileumconcert.

Met behulp van de Rabobank Clubkas Campagne wil Decibel het zingen in een koor bij de Hattemers promoten. Decibel vraagt de Rabobankklanten dan ook om hun stem(men).

Wij nodigen u uit om tussen 15 maart en 1 april 1 of 2 stemmen te geven aan Decibel. Bij deze actie kunnen alle mensen met een rekening bij de Rabobank gedurende twee weken stemmen op diverse deelnemers. De Rabobank verdeelt maar liefst € 100.000 onder alle deelnemers. Het bedrag dat je uiteindelijk krijgt, hangt af van het aantal stemmen.

Kortom: Hoe meer stemmen, hoe meer eurotjes we ophalen!

Wat moet je doen?

  1. Ga naar: https://www.clubkascampagne.nl
  2. Breng je stem uit.
    3. Vertel iedereen in je omgeving die een Rabobank rekening heeft dat ze op ons stemmen.
    4. Help ons aan een mooi bedrag voor het jubileumconcert!

 

Beluister de stemmen van het koor eens op www.decibelhattem.nl. Decibel, net even anders!

Gegevens

Datum:
23 maart
Tijd:
14:00 - 15:00

Locatie

Binnenstad Hattem
Hattem, Gelderland
Website:
www.decibelhattem.nl