Laden Evenementen

« Alle Evenementen

2018 – Decibel als “Wereldkoor”

Gezellig najaarsconcert o.l.v. Birgit Pfeifer op 2 november 2018 in de Emmaüskerk, Dorpsweg 27, Hattem met medewerking van de veelzijdige muzikanten GertJan van der Weerd en Geert Leurink uit Kampen. Aanvang: 20.00 uur. Zaal open 19.45 uur. Toegang gratis! Na afloop een gezellig samenzijn voor alle concertbezoekers.

Decibel brengt u deze avond een divers programma van liedjes uit vele wereldstreken. maar ook enkele bekende liedjes uit ons repertoire. En natuurlijk ontbreken de meezingers niet. Met veel enthousiasme brengt Decibel enkele Engelse folksongs, Caribean songs zoals Jamaica Farewell, een lied uit Zuid Afrika en Mah-na-mah-na uit de Muppet show, geschreven in een wereldtaal die iedereen verstaat.

In de pauze kunt u genieten van een optreden van de bekende en veelzijdige muzikanten GertJan van der Weerd (muzikant, componist en producer) en Geert Leurink (muzikant en liedjesschrijver). Zij brengen een bijzonder eigen programma. Dicht bij huis treden beiden vaak op in de Sunday Sessions in de foyer van de Stadsgehoorzaal in Kampen. Zie voor meer informatie hun websites: (http://www.geertleurink.nl  en http://www.gertjanvdweerd.nl)

Na het concert als vanouds een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje (Decibel specialiteit) en een drankje. En natuurlijk muziek van GertJan van der Weerd en Geert Leurink.

Allen van harte welkom!

Gegevens

Datum:
2 november
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Emmaüskerk
Dorpsweg 27
Hattem, Gelderland 8051XS Nederland
+ Google Maps

Organisator

Decibel Hattem
Telefoon:
038 444 38 21
E-mail:
secretarisdecibel@gmail.com
Website:
www.decibelhattem.nl