«Alle nieuwsberichten


1 september 2021 – Een sportieve start van Decibel

Op woensdagavond 1 september vond de eerste ontmoeting van de Decibellers in het nieuwe seizoen plaats. Dat gebeurde onder heerlijke weersomstandigheden op het Tinneplein waar het jeu de boule-veld al speelklaar lag.

Bijna alle leden waren aanwezig, enkelen ontbraken vanwege vakantie, zodat het onderling een hartelijk weerzien was. We konden zelfs tot veler verrassing Bertus verwelkomen. Heel fijn dat hij er na zijn zware ongeluk weer bij was!

Na een kopje koffie werd de groep door de ervaren leden van de jeu de boulevereniging ingedeeld in groepjes van drie of vier personen. Na een korte uitleg van de spelregels ging iedereen aan de slag om de ballen zo goed mogelijk te gooien. Er werd fanatiek gespeeld, getuige de luide kreten van blijdschap, maar ook teleurstelling, als een goed liggende bal werd weg geketst door de tegenpartij.

Na een halfuur werd er gewisseld van groep en een nieuwe wedstrijd gespeeld. Oekje en Herman K. kwamen bij de prijsuitreiking na afloop als besten uit de bus.

Vanwege het zachte weer konden we bij het drankje na afloop nog heerlijk buiten zitten. Het was een gezellige start van hopelijk een mooi zangseizoen van Decibel.