«Alle nieuwsberichten


15 december 2017 – Kerstmarkt in Hattem

Tijdens de kerstmarkt vond het traditionele inloopconcert van Decibel plaats. Medewerking aan dit concert werd verleend door harpiste Martine Dubois. Het inloopconcert werd gehouden in ‘De Veste’ aan de Korte Kerkstraat, vlakbij de Kerstmarkt. Het koor stond dit maal onder de bezielende leiding van koorlid Henk Seegers.

De Kerstmarkt in Hattem is altijd een gezellig sfeervol winter festijn! Vrolijk verlichte straten en etalages; kramen met prachtige kerst- en kadoartikelen. Op de Markt en in de straten koorzang en muzikale optredens.

Op dit inloopconcert zong Decibel zowel kerst- als winterliedjes zoals The Little Drummer Boy, Hark! The Herald Angels Sing, Rudolf, the Red Nosed Reindeer en Winter Wonderland. Het optreden van Decibel werd afgewisseld met prachtig harpspel van Martine Dubois.

Wat een geweldige harpiste/zangeres is Martine! Harpspelen is al meer dan 25 jaar haar grote passie. Harpmuziek sluit zich gemakkelijk aan bij thema’s of sfeer. Tijdens dit kerstconcert konden we ervaren dat de harp voor een sfeervolle aanvulling zorg droeg.

Na het inloopconcert was er een after party met hapjes en drankjes.

Na afloop van het concert gaf Martine nog menig toegift voor vele toehoorders.